Verzendbeleid

1. Orderbevestiging
Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een mail met een orderbevestiging en factuur. Op het moment dat je bestelling is verwerkt (binnen 3 dagen) en het pakket is klaargemaakt voor verzending, ontvang je een trackingcode per e-mail. Of deze email binnen komt in de inbox of de spamfolder ligt aan de instelling van je mailbox. Indien je geen mail hebt gehad, check dan de spamfolder. 

2. Levertijd
De verwerkingstijd van je bestelling is bij ons maximaal 3 dagen. Hierna wordt je pakketje verzonden met een track-en-trace code. De levertijd is dan 1 tot 2 werkdagen via BPost.

3. Betaling
Al onze betalingen verlopen via Mollie en kunnen enkel online worden uitgevoerd. 

4. Verzendkosten
Het verzenden van een standaardpakket kost โ‚ฌ5,50. Indien er een afwijkende verzendkost geldt voor een product, wordt dit aangegeven als je de online bestelling plaatst.

5. Adresgegevens 
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het verzendadres juist in te voeren en/of te controleren indien dit reeds is ingevuld. Eventuele extra verzendkosten of het zoek raken van het pakket omwille van het ingeven van verkeerde adresgegevens zijn voor rekening van de klant. 

6. Ontvangst van goederen
De klant draagt de verantwoordelijkheid voor het in ontvangst nemen van het pakket en/of het op tijd ophalen op een service punt. Check hiervoor de track & trace code.  Eventuele extra verzendkosten die een gevolg zijn van het niet in ontvangst nemen of afhalen van het pakket zijn ten laste van de klant.

7. Retourneren
Onder klanten wordt verstaan: mensen die een aankoop hebben gedaan in de webshop van Mario Blokken. Enkel de persoon die de aankoop heeft uitgevoerd, kan een retour aanvragen. Volgens het Europees recht kan je, tot en met 14 dagen na datum van ontvangst, je beroepen op het herroepingsrecht. Opgelet, dit geldt enkel voor particuliere aankopen. 

STAP 1. Voeg aan het retourpakket een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk je NAAM, het ORDERNUMMER en welke artikelen je retour wil sturen. Zonder deze gegevens kan een retour niet verwerkt worden.

STAP 2. Label en frankeer het pakket. Zorg altijd dat het adres duidelijk zichtbaar is op het pakket.

Het retour adres: Mario Blokken, Rooierheidestraat 59, 3590 Diepenbeek, Belgiรซ.

STAP 3. Bewaar altijd goed het verzendbewijs en de trackingsgegevens. De verantwoordelijkheid van de zending ligt bij jou.

STAP 4. Indien een retour in goede staat en volgens de voorwaarden is ontvangen, zal deze binnen 8 werkdagen worden verwerkt en wordt het bedrag teruggestort op je rekening.

Winkelwagen
Scroll naar boven